Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Iiran blogi

täti täällä huvitellaanko?

Perjantai 4.2.2022 - Täti


Täti täällä huhuu huvitellaanko?

Täti täällä huhuu huvitellaanko?

Täti tulee Kemiin ja Ouluun huvittelemaan.
Ai kauhee keksin just miten saan tuhmeliinit taas uudella tavalla yllätettyä. Kädet ylöspäin, uskallatko?
Täti täällä mitäs olet mieltä jos tänään nappaat hetken itsellesi ja tulet huvittelemaan kanssani? Minulla on sinulle ehdotus haluatko kuulla sen? Voisin sitoa sinut, laittaa lujasti tai hellästi kiinni ja pidellä sinua.Uskallatko käsittelyyn toivottavasti näemme pian COVID-19 virus on otettu palveluissani huomioon
Covid19 kiusallinen riesa jonka kanssa on opittava elämään. Tädin luokse tullessa desifiointiaine on käytettävissä. Suur-ja nenämaskeja on käytössä asiakkaille.
Ja halutessasi käytän sitä myös itse.
Aseptiikka olen oikein opiskellut ja työotteeni ovat sen mukaiset. Puhtaus ja turvallisuus ensin.
Ja mitä vielä ? Täällä ei ole liukuhihnaa eikä mitään pakkoa ottaa asiakkaita vastaan eli viruksen pesiytyminen tiloihini on kaikin puolin yritetty ennalta ehkäistä. Tiloissani on myös tehokas ilmanvaihto.
Ja sinä asioit luonani vain täysin terveenä. Välitän itsestäni ja toisista, teen siis voittavani sen eteen etten toimi viruksen tai tautien tartuttajana. Voit asioida kanssani luottavaisin mielin. Mahdollisuus myös etäsessioon, etäshow (orjattareni Olga tekee sauvashown etänä), masturbaation mausteet eli nauhoitteet löydät Nakkipiilosta, puhelinseksi live linjaltani 0700 93075 tää Tädin elämä on tietoisesti eroottisesti hyvin latautunutta sillä nautin kovin paljon tekemästäni. Beacause I can Do !
Hattuja ilman kukkaa ja turbaaneja löytyy.
Mitäs se mamman täysi-ikäinen siellä oikein puuhaa?
Mitä onko sinulla minun pöksyni?
Voi runkkari nyt saat Tädin kädestä. Täti opettaa mieluusti naiseuden saloja. Vielä ehdit nauttia, Kukkahatun hurmaavasta seurasta. Tädin luokse lähetetään koulutuskelpoisia keppostelijoita, sukulaisia, arvaat varmaan mitä kaikkee tää täti saattaa tempaista? Ai kauheeta täällä tapahtuu hervottoman hauskoja asioita.
Nyt on otettu jo lohtupimpsatkin käyttöön. Kaupungin todennäköisesti uskomattomimmat seikkailut ovat täällä ja just siellä missä sinä olet. Otetaan niitä housujasi vähän alemmas niin voin katsoa mitä sieltä löytyy.
Reippaasti nyt. Täti  linjalla Soita 0700 16645
2.50 €/minuutti +operaattorisi perimä puhelumaksu
Palvelun tuottaa Qtoy pl 84 90501 Oulu

Avainsanat: täti, oulu, domina, lady, valtiatar, iira, piiskaa, sidonta, sessio, strapon