Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Iiran blogi

Masturbaatiovinkki hitaasti nautiskellen, sooloa

Lauantai 17.6.2023 - Ari asiakas kirjoitti tämän teille


Masturbaatiovinkki by Ari

Sain tämän vinkin asiakkaaltani Arilta ja samalla sain myös luvan julkaista tämän. 

Kiitos kirjoittajalle. 

Ylellisesti nautiskellen, parasta sooloa

 

Vinkiksi teille, jotka kaipaatte upeaa tajunnan räjäyttävää seksiä omatoimisesti. Mikäli olet kuvallisen virikkeen ystävä, suosittelen tutustumaan. Pillow humping on eräs nimitys tälle, mutta olen kehittänyt siitä oman muunnokseni jo lähes 50 vuotta sitten. Lähtökohtana oli selvä tarve, halu selata Jallua, Kallea ja Rattoa, pitää kädet vapaana mutta milläs huomioit kyrpääsi. Silloin mulla oli vielä hyvinkin terhakas ja huomiota kaipaava pippeli, mutta nyt, jopa tuhansien tuntien innokkaalla jyystämisellä ajattelen sitä Kyrvän arvonimellä. 

 

Lyhyesti sanoen tarvitset vatsan alle sopivan määrän patjan kappaleita tai kalustetyynyjä. Niiden pitää olla sopivan kokoisia, jotta rakennelma ei ole liian hutera, eikä pyri kallistumaan. Leveyttä on hyvä olla noin 60 cm ja toiseen suuntaan hiukka vähemmänkin riittää. Päällystämätön superlonipatjan kappale sitoo hyvin yhteen ylä- ja alapuolellaan olevia osia. Tuo juttuhan painuu sitten kasaan, joten kyllä sillä rakennelmalla saa hyvinkin olla korkeutta lepotilassa oman kokemukseni mukaan noin 40–50 cm. 

 

Jalkojen väliin sijoitettavaksi tarvitset tukevan tyynyn. Liian lötkö ei tunnu missään, mutta esim., kiinteämmät terveystyynyinä myytävät ovat hyviä. Tyynyn päälle voi halutessaan asetella vaikkapa ohuen päiväpeiton tai vastaavan, niin se on hyvinkin miellyttävämmän oloinen. Oman kokemukseni mukaan tyynyn kapeampi sivu kuuluu olla poikittain, jotta jalat asettuu mukavasti siihen ympärille. Itselläni toimii myös paremmin, sängyn päätyä vasten asetettu kalustetyyny, jota vasten jalat voi koukistaa ylöspäin. Ja tarvitseehan sängyn toiseen päähän tilaa hiirimatolle. Hyvä kokemus vaatii tietenkin hyvän isokokoisen näytön sängyn päädyn vierelle.

 

Meno on sen verran reipasta, että kondomi on hyvinkin tarpeeseen ja sen kanssa voi antaa tulla huoleti. Olen kehittänyt juttua vielä niin, että naisten ohut nilkkasukka sopii täydellisesti kyrvän päälle vaimentimeksi ja sen kuminauha menee mukavasti kulkusten taakse. Superlonipatjasta leikattu ja muotoiltu patjan kappale vatsaa vasten, pitää kyrpää oikeassa asennossa. Sopivan väljät naisten puuvillaiset alushousut, jotka eivät siis ole mitään liukasta materiaalia, pitävät puolestaan viritelmää kasassa ja toimivat hyvänä jarruna pitkälle kestoa tavoiteltaessa. Ideahan on päästä paukuttamaan nimenomaan kyrvän vartta tyynyä vasten, jotta saa homman toimimaan pitkään. Myös kevyesti puristava erektiorenkaana toimiva kuminauha on osoittautunut toimivaksi.

Kokeilemalla, kekseliäisyydellä ja kärsivällisyydellä, se oma tyyli löytyy. Sopivan asetelman kanssa pääsee pitkäkestoiseen jopa parin tunnin ”eroottiseen aerobicciin”, joka laittaa kehon hyvät endorfiinit virtaamaan ja tekee hyvää terveydelle laajemminkin kuin orgasmin verran. Rytmikkään musiikin kuuntelulla kuulokkein pääsee monin verroin parempiin fiiliksiin. Se on uskomaton tajuntaa räjäyttävä coctail: pitkä kesto, reipas liikehdintä, jyskyttävä musiikki, suurempaa nautintoa on vaikea kuvitella. Ja estoton rietas mieli pitää olla, lupa heittäytyä nautintoon. Sykemittarini mukaan energiaa palaa aerobicin verran, helposti jopa 800 kaloria vajaan parin tunnin ryskytyksellä.

 

Seksi on rikasta ja kivaa kun sen estottoman avoimin mielin oikein oivaltaa!

Mikään ei voita reipasta seksiä ….. paitsi vielä reippaampi seksi!

 

Avainsanat: sooloseksiä, masturbaatiovinkki, vaihtelua runkkaukseen, itsetyydytys