Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Iiran blogi

Syyskuu 2023 Valtiatar Lady Domina Oulu

Tiistai 29.8.2023 - Iira


Sessiot elo-syyskuu 2023 Oulu

Lupasin ilmoittaa, kun tiedän aikatauluni. 

Tässä se nyt tulee olen Oulussa nyt nämä elokuun 2023 viimeiset päivät ja syyskuun alussa ainakin perjantaihin 8.9.2023 asti.
Käyn kutsuvieraana ja huvittelemassa muilla mailla. Ehkäpä uskallan laittaa kuvia reissultani myös tänne. Ja palaan lokakuun aikana Suomeen takaisin. 
Tässä välillä tavoitat minut palvelunumerostani 0700 16645 (2.50€/min) ja vastaan vain kun pystyn puhumaan ja soittosi ei häiritse minua joten rohkeasti puhelin soimaan. 
Uusien kuvagallerioiden salasanat tulevat "jakoon" pian. Nyt mietin kuinka salasanaa jaan? Myynkö sen vai annanko palvelunumeroni asiakkaille. 
Salasanallinen galleria on hakukoneiden kannalta välttämätön. Rohkeat ja riettaat kuvat ovat esim. Googlelle myrkkyä. Ignooraavat sivut näkymättömiin jos esim tissi näkyy. 
Tässä nyt voisin muutamat pikkarit toimittaa niitä rakastaville. Hinta 30€ ja tilaat helposti vaikka tekstarilla pikkarit ja saat viestillä maksulinkin, kun maksu suoritettu saan ilmoituksen siitä ja pikkarit lähtevät tuota pikaa sinulle. Aromia löytyy pimppi, pissi, kakka, sperma... mikä on sinun toiveesi? 
Ai niin tämä vielä; teen sokeroinnilla brassi karvanpoistoa Oulussa ja sain juuri uuden erän sokeria. Toinen asiani on Tädin sisäpergola ja sekin on vihdoinkin käytössä Oulussa. Tuletko testaamaan? 
Anna kuulua itsestäsi!

Avainsanat: Lady, täti, domina, sessio, oulu, strapon, kinky, brassi karvanpoisto miehelle