Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Iiran blogi

Täti Ooo mikä tämä Täti-juttu on?

Torstai 20.6.2024 - Täti ooo alias Iira


Täti ooo - Iira ooo - Täti nro. 1.

Siis mikä tämä Täti auttaa juttu on?
Mitä hän auttaa?
Tämä on oodi lähes kaikille Tädeille.

Täti on maaginen henkilö jolla on hieman enempi valtuuksia, kuin läheisimmillä sukulaisilla. Tädillä on oikeus olla aito oma itsensä, hassu sellainenkin jos siltä tuntuu.

Tämä oikeus on kaikilla silti vain Tädit uskaltavat sitä oikeuttaa käyttää ja vielä näyttää sen. Ja tämä Täti täällä päätti ja lupasi ääneen reilu neljä vuotta sitten, että Täti nousee tästä ja kävelee vielä, ei hätää.

Sanat sanottuani tiesin, tämä Täti Kukkahattu (joka sillä hetkellä oli valtava harsoturbaani haavojen peitteenä) tästä "seikkailusta" selvittyään tulee isosti auttamaan ihmisiä työkseen ihan sanallisesti ja keskustelulla.

Tiukka peräinen ja rauta reisinen Valtiatar saa luvan pehmetä helpommin lähestyttäväksi ja useampien tarpeisiin skaalautuvaksi.

Piiska ja liha ei riitä jos se on mieli joka "kummittelee". Sinä tiedät siellä, että on asioita joista ei vaan puhuta ääneen.

Paitsi Tädin kanssa, sillä Täti osaa vaitiolon, ei tuomitse eikä arvostele, hän toimii pelkkänä korvana. Täti haluaa kuulla sinua ja on valmiina antamaan lisätietoja lähes joka aiheesta.

Ellei hän tiedä jotain niin voit olla varma, että hän selvittää asian "mummomafia" - verkostonsa kautta. Tiedonlähteitään hän ei paljasta ja siitä se mystinen luottamus heti syntyy. Täti jaksaa olla innostunut hassuistakin asioista ja hassu hän on itsekin. Suuret lasit ja hatut ovat hänen asusteensa.

Ai niin ja kyllä joskus hän vaikuttaa pelottavalta sillä hän ei välitä turhista täytesanoista vaan töräyttää suorat sanat lyhyesti ja ytimekkäästi ulos suustaan, hämmennystä aiheuttaen.
Tämä Täti todella tietää mitä tarkoittaa toinen mahdollisuus elämässä, mitä on onni ja miltä tuntuu rakkaus.

Isoja asioita joiden arvon saa jokainen itse päättää.
Miksi ?
*Henkilökohtainen
* Turvallinen
* Anonyymi
* Fantastinen mahdollisuus toteuttaa rohkeita fantasioita
* siellä missä sinäkin, paikasta riippumaton
Täti
* kokenut
* aito
* koulutettu
* läsnäoleva ja juuri sinulle
* empatiakykyinen

Avainsanat: Täti ooo, täti, kinky queen täti, täti iira ooo