Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Iiran blogi

Eroottinen lahjatalo

Maanantai 18.12.2023 - Iira Täti Ooo

Eroottinen lahjatalo netissä

Paketit kulkevat pienestäkin puodista.
Ihastuttava minun itseni hyväksi toteama valikoima iältään aikuisille tarjoitettuja elämän laadun nostajia. 

Vielä ehtii paketit kuljetuksella jouluksi kun tert tilauksen keskiviikkoon 20.12.2023 klo 15 mennessä. Ja toki palven Oulun liikeessä ostosasiakkaita koko viikon ajanvarauksella. 

Tästä pääset ostoksille www.nakkipiilo.com

https://www.nakkipiilo.com/

#wwwpistenakkipiilopistecom #seksijamuutos #tätitäällä #seksiontarve yllätä itsesi ja hanki nautintoa lisäävä sinun näköisesi seksivälinesetti. Kyllä paketit kulkee pienestäkin puotista ei huolta. Ai mitenkö osaan valita? Miksi? Luota vaistoosi sinä tiedät mikä sinulle on parasta. Aina se ei ole järki joka tietää vaan se tunne, kun näet jonkun ja se kiherryttävän tunteen aikaan kehossasi, siinä se on. Nakkipiilon Täti on tehnyt jo esivalinnan tuotteissa ottaessaan ne myyntiin. Nyt on sinun vuorosi valita. Ai niin ja se miksi? Tämä on iso ja ärsyttävä kysymys. Osa vastauksesta on tässä osa vain siksi ettei vastauksesta tule liian pitkä. Seksi on ihmisen perustarve, tarpeen suuruus on yhtä iso, kuin ruoan, unen ja liikunnan. Seksin huomioiminen sinun todellisen seksin tarpeesi mukaan tuo muutoksen elämääsi, muutos harvoin on negatiivinen. Lisäämällä elämääsi monipuolista ja sinua tyydyttävää seksiä tunnet todellakin muutoksen joka näkyy ja tuntuu. Uusi tyytyväisempi sinä on sinun itsesi parhaaksi, kun jaksat hoitaa /huomioida itseäsi saavat annat enempi myös ihmisille ympärilläsi ei seksiä vaan positiivista pöhinää ja jaksamista. Muutos alkaa päätöksestä, tee päätös ja aloita muutos. Pian pidät uudesta sinuna olemisesta niin paljon ettei seksin tärkeydestä tarvitse enään muistuttaa. Miksi seksileluja? Ne lisäävät nautintoa, helpottavat mukavia ja nautinnollisia asioita, seksivälineet maustavat intiimit seksihetkesi ja mahdollistavat sinulle parhaan mahdollisen muutoksen. Seksi ei ole asia joka siirretään tulevaisuuteen sitten, kun on aikaa. Sinä siellä otat homma haltuusi, päästä halusi pintaan ja hoida homma yksin tai yhdessä kumppanin kanssa. Tunne miten muutos seksuaalisuudessa saa sinut heräämään uudenlaiseen vireeseen. Tästä ostoksille www.nakkipiilo.com
Jos muistat niin laita lisätietojakohtaan sana täti niin saat yllätyksen mukaan. Ja samassa kohdassa voit pyytää lahjan myös lahjapakettiin sekin onnistuu. Kivaa viikkoa täältä Oulusta!

Avainsanat: Mutä lahjaksi, diy-lahja, seksiasu, seksiväline, liukaste

Masturbaattori, anaalitappi ja muut seksivälineet

Lauantai 5.8.2023 - Täti

Huhuu

Se walk in päivä on tänään, arvaa kuule täällä on täytettä ahneempaankin aukkoon. 

Tädin aarteet on kaupungin ja puolen Suomen magein seksivälinekauppa. 

Tervetuloa, Uusikatu 35 sisäpihalta sisään. Avoinna klo 11-15 tänään 5.8.2023 lauantaina. 
Mitä mitä lupaanko asennuspalvelun tapeille? No luvataan sekin korvausta vastaan. 
Tule sellaisena, kuin olet! 

Avainsanat: seksiväline, analplug, masturbaattori, liukaste, peruukki